Hlavní obsah

Příjezd k benzínce se nepovedl. Opilý řidič si to namířil přes svodidla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Špatnou cestou jel v neděli 27letý řidič k čerpací stanici na Královéhradecku. Místo po silnici to vzal přes svodidla a po trávě. Nakonec narazil do stojanu. Policie zjistila, že je namol opilý.

Foto: Policie ČR

Řidič naboural i stojan

Článek

Muž jel od Chlumce nad Cidlinou směrem na Hradec Králové, když se v obci Urbanice zřejmě rozhodl, že dotankuje. Příjezd k pumpě se mu však nevydařil.

„Při snaze odbočit vpravo k benzínce nezvládl řízení, vjel na dělící pás se svodidly, narazil do sloupu reklamní tabule a následně do výdejního stojanu PHM, o který se zastavil,“ uvedla mluvčí policie Iva Kormošová.

Samozvaný traktorista se pokoušel ujet z areálu družstva. Byl namol opilý

Krimi

Nikdo naštěstí nebyl zraněn. Přivolaní policisté provedli dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl skoro 2,7 promile. Muži zadrželi řidičský průkaz a odvezli ho do policejní cely. Škoda byla odhadnuta na 150 tisíc korun.

„Řidiče po vystřízlivění čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody od 6 měsíců do 3 let,“ dodala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Řidič se netrefil k čerpací stanici

Reklama

Výběr článků

Načítám