Hlavní obsah

Příčina úmrtí Romana Čechmánka není jasná. Policie nařídila pitvu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V noci na neděli zemřel ve věku 52 let bývalý hokejový brankář Roman Čechmánek. Na místo úmrtí vyjela také policie, která nařídila pitvu mrtvého, protože není jasná příčina úmrtí. Podle policie to však na sebevraždu nevypadá.

Bývalý hokejový gólman Roman Čechmánek na záběrech z roku 2018Video: Novinky, Reuters

 
Článek

Podle policie nalezl 52letého muže v jedné z obcí na Zlínsku rodinný příslušník v bytě.

„Protože koronerka nemohla na místě určit příčinu úmrtí, byla nařízena zdravotní pitva. Policisté vyloučili cizí zavinění smrti,“ řekla Novinkám mluvčí policie Monika Kozumplíková.

Jak dále doplnila, podle předběžných výsledků by nemělo jít ani o sebevraždu.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

V 52 letech zemřel bývalý hokejový gólman Roman Čechmánek (na snímku z 8. dubna 2019), olympijský vítěz a trojnásobný mistr světa.

Čechmánek měl v posledních letech finanční problémy. V červnu mu vrchní soud potvrdil tříletý trest vězení s podmíněným odkladem na pět let za podvod. Podle soudu se ho dopustil během podnikání.

Čechmánek se naposledy věnoval trénování v Uherském Hradišti. Během života získal olympijské zlato z Nagana, tři zlaté medaile a dvě bronzové z mistrovství světa. Kariéru ukončil v roce 2009.

Bývalý hokejista Čechmánek dostal podmínku za podvod

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám