Hlavní obsah

Při srážce tří aut na Českokrumlovsku se zranili čtyři lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kaplice

Všechny složky integrovaného záchranného systému zasahovaly v pondělí na silnici I/3 v Kaplici na Českokrumlovsku. Po srážce tří aut přepravovali zdravotní záchranáři do nemocnic čtyři zraněné. Na místě zasahoval i vrtulník.

Foto: HZS JK, Novinky

Srážka tří aut na silnici I/3 v Kaplici

Článek

„Nehodu pravděpodobně zavinil řidič nissanu, který přijížděl od Omlenic a nedal přednost Škodě Yeti na hlavní silnici. Do těchto dvou vozidel pak narazilo ještě další auto,“ popsala Novinkám havárii mluvčí jihočeské policie Štěpánka Schwarzová s tím, že přesné příčiny nadále vyšetřují dopravní policisté.

K nehodě došlo v pondělí dopoledne a na místě zasahoval i vrtulník zdravotních záchranářů. „Jedna žena se středně závažným poraněním hrudníku byla transportována do českobudějovické nemocnice. Další tři lehce zraněné osoby jsme převezli na úrazovou ambulanci do Českého Krumlova,“ doplnila mluvčí zdravotních záchranářů Petra Kafková.

Foto: HZS JK, Novinky

Jeden z vozů skončil po střetu na svodidlech

U Třeboně se srazila čtyři auta, žena utrpěla zranění

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám