Hlavní obsah

Při srážce čtyřkolek na Liberecku se zranily dvě děti

– Liberec
Právo,

Dvě děti ve věku deset let a čtyři roky se zranily v neděli krátce před půl pátou odpoledne v Dětřichově na Liberecku při srážce dvou čtyřkolek. Obě byly transportovány vrtulníkem do pražské motolské nemocnice. Jejich otec skončil spolu s dalším dítětem (12)na urgentním příjmu liberecké nemocnice.

Foto: Hasiči Frýdlant

Nehoda se stala pod kopcem v obci Dětřichov na Frýdlantsku.

Článek

Nehoda se stala na účelové komunikaci pod kopcem v obci Dětřichov na Frýdlantsku. „Na louce jel po panelové cestě na malé dětské čtyřkolce 12letý chlapec, který se ze zatím z nezjištěných příčin střetl na rovném úseku s velkou protijedoucí čtyřkolkou značky MXU 500. Čtyřkolky o sebe zavadily levými předními koly, což způsobilo, že se následně velká čtyřkolka přetočila,“ uvedla policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Foto: Hasiči Frýdlant

Při srážce dvou čtyřkolek se zranily dvě děti

Na velké čtyřkolce byl dospělý a dvě nezletilé děti. Obě děti utrpěly vážná zranění, se kterými je transportoval do jedné z pražských nemocnic vrtulník. „Děti byly převezeny na specializované pracoviště kvůli podezření na poranění hlavy, dospělá osoba měla lehká zranění,“ dodala mluvčí liberecké záchranky Lenka Moravcová.

Řidič malé dětské čtyřkolky - 12letý chlapec vyvázl z nehody bez vážnějších zranění a byl rovněž zdravotnickou záchrannou službou převezen do Krajské nemocnice Liberec na ošetření.

„Policisté na místě zajistili obě čtyřkolky k dalšímu zkoumání. Okolnostmi a příčinou dopravní nehody se nyní bude dále zabývat Služba kriminální policie a vyšetřování Liberec,“ dodala Šrýtrová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám