Hlavní obsah

Při rvačce s hosty ochranka použila samurajský meč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NÁCHOD

Krvavou šarvátkou skončila strkanice dvou opilých mužů, kteří se dobývali v pondělí ráno do erotického klubu v Náchodě. Když se ochrance nedařilo agresivní hosty vyhodit, jeden ze strážců vytáhl japonský samurajský meč (katanu) a oba agresory těžce zranil. Muži jsou v nemocnici, pracovník ochranky v policejní cele.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

V časných ranních hodinách se v pondělí dva podnapilí muži, podle policie nechvalně známí svou násilnickou pověstí,  začali dobývat do jednoho z erotických klubů v Náchodě. Vulgárním způsobem se domáhali erotických služeb, až je ochranka klubu musela vyhodit, informovala policejní mluvčí.

"Asi po hodině, vydatně posilněni dalšími dávkami alkoholu, se vrátili zpět a tlučením na dveře a demolováním venkovní reklamy se hlasitě domáhali vstupu. Aby nezničili dveře a další majetek, byli nakonec vpuštěni dovnitř, " popsala incident mluvčí.

V chodbě klubu podnapilí návštěvníci podle policie oba muže z ochranky fyzicky napadli. Jeden z členů ochranky použil k zastrašení útočníků katanu. "Ani jeden z útočníků však necouvl, oba pokračovali ve fyzickém útoku na člena ochranky. Při vzájemném střetu pak došlo k těžkým zraněním sečné a řezné povahy obou útočníků. Ti byli převezeni k ošetření a následné hospitalizaci s předpokládanou dobou léčení 6 měsíců až 1 rok do místní nemocnice," dodala mluvčí s tím, že hlídač byl zadržen a obviněn z těžké újmy na zdraví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám