Hlavní obsah

Při předjíždění srazil tři cyklistky

Novinky, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

Tři ženy jedoucí na kole srazil v pondělí ráno 52letý řidič favoritu na Olomoucku. Při předjíždění si jich nevšiml a vjel přímo mezi ně. Dvě cyklistky vyvázly s lehkými zraněními, třetí však skončila v kritickém stavu na traumatologii Fakultní nemocnice v Olomouci.

Foto: Milan Haluška

Foto z demolice

Článek

Nehoda se podle policie stala krátce před sedmou hodinou u obce Dlouhá Loučka. "Osobní auto předjíždělo v zatáčce dva nákladní automobily a řidič si nevšiml, že v protisměru jedou cyklistky ve věku 44 a 46 let. Střetl se s nimi," řekla olomoucká policejní mluvčí Marta Vlachová. Bližší okolnosti nehody jsou podle ní dosud předmětem šetření.

O ženin život bojují lékaři

"Žena, která utrpěla nejvážnější zranění, byla přepravena vrtulníkem do naší nemocnice. Došlo u ní k poranění krční páteře s míšním poškozením. Její stav je velmi vážný a lékaři bojují o její život," informoval mluvčí nemocnice Stanislav Kopečný.

Zbylé dvě ženy byly převezeny do nemocnice ve Šternberku. "Jedna z nich má pravděpodobně otřes mozku, druhá oděrky a pohmožděniny v oblasti ramene," sdělil ředitel olomoucké záchranné služby Michael Fischer. Podle dostupných informací jely ženy na kole do zaměstnání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám