Hlavní obsah

Při požáru na Brněnsku zemřela žena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Jeden člověk zemřel a druhý utrpěl zranění při pátečním požáru v rodinném domě v Rajhradě na Brněnsku. Policie událost zprvu prověřovala jako možnou vraždu. Na základě výsledků pitvy, ohledání místa činu a dalšího vyšetřování překvalifikovala čin na těžké ublížení na zdraví s následkem smrti.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Ilustrační foto – hasiči

Článek

Kriminalisté i nadále zjišťují, co se v domě před vypuknutím požáru odehrálo, informovala policie na twitteru.

Hasiči do Komenského ulice vyjížděli v pátek večer. Dům byl silně zakouřený. Ven vynesli muže a ženu, oběma se snažili poskytnout první pomoc, ale žena už nejevila známky života. Případ převzala policie, řekl mluvčí jihomoravských hasičů Petr Příkaský.

Při požáru sklepa v domě na Náchodsku zemřela žena

Krimi

Mluvčí záchranné služby Michaela Bothová uvedla, že zraněného muže zdravotníci transportovali v kritickém stavu do brněnské fakultní nemocnice. Utrpěl popáleniny, nadýchal se zplodin. Druhé oběti už pomoci nemohli.

K dalšímu požáru vyjížděli hasiči v pátek večer v Brně-Jundrově. Nikdo se nezranil, saze z hořící sedačky ale poničily interiér, včetně uměleckých děl, například obrazů. Proto vyšetřovatel orientačně vyčíslil škodu způsobenou při požáru na čtyři miliony korun. Přesnou škodu ale musí stanovit odborníci, respektive pojišťovna.

Reklama

Výběr článků

Načítám