Hlavní obsah

Při nehodách u Prahy zemřeli v noci tři lidé

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvě tragické nehody, při kterých zemřeli celkem tři lidé, vyšetřují od sobotní noci policisté na Praze východ. Při havárii osobního vozu u Mochova zemřeli dva muži, další muž pak zemřel při havárii osobního vozu u Máslovic.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragické nehody u Mochova a u MáslovicVideo: Novinky

 
Článek

K první nehodě vyjížděli policisté, hasiči a záchranáři okolo půl dvanácté večer. Na silnici nižší třídy u Mochova na Praze východ havaroval řidič fordu, který ze zatím neznámých příčin vyjel mimo silnici a narazil čelně do stromu.

„Po příjezdu složek IZS na místo nehody bylo zjištěno, že jsou ve vozidle zaklíněni dva muži bez známek života. Přivolaný lékař u nich konstatoval smrt,” uvedl na místě mluvčí hasičů Petr Svoboda.

Foto: jap, Novinky

Řidič ze zatím neznámých příčin vyjel mimo silnici a narazil čelně do stromu.

Silnice byla obousměrně uzavřena. Těla obou mužů museli složitě vyprošťovat hasiči.

O několik desítek minut později došlo k další tragické nehodš na okraji Máslovic. I tam vyjel řidič s osobním vozem mimo silnici. Při nehodě zemřel jeden člověk. Policisté museli silnici vedoucí do místní části Na Dole uzavřít.

Okolnostmi obou tragických nehod se nyní zabývají policisté s kriminalisty.

Reklama

Výběr článků

Načítám