Hlavní obsah

Při kontrole řidiče v Praze našli policisté dvě útočné pušky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nečekaný nález učinili tento týden policisté při kontrole řidiče v Praze. Našli dvě útočné pušky a historickou zbraň. Muž neměl zbrojní průkaz a tvrdil, že zbraně patří kamarádovi.

Prohlídka zastaveného autaVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisté si v úterý v Chilské ulici všimli rychle jedoucího auta, které zastavili ke kontrole. Šofér byl nervózní a měl rozšířené zorničky, proto byla kontrola důkladnější. Test na drogy však muž odmítl.

Pražská policie vyšetřuje znásilnění pěti dětí na Vinohradech

Krimi

„Na přední sedačce nalezli v sáčku větší množství pervitinu, v loketní opěrce dvouhlavňovou historickou zbraň a v kufru dvě poloautomatické útočné pušky,“ popsala nález mluvčí policie Violeta Siřišťová s tím, že zbrojní průkaz muž nevlastní. Kde muž ke zbraní přišel, budou policisté zjišťovat. Dle jeho slov patřily kamarádovi.

Jednapadesátiletý řidič byl zadržen a nyní je podezřelý ze spáchání trestných činů nedovolené ozbrojování a přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu.

Foto: Policie ČR

Nalezené zbraně

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám