Hlavní obsah

Při čelním střetu dvou vozů na jihu Čech šest zraněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PÍSEK
Aktualizováno

Těžká dopravní nehoda se stala v sobotu v podvečer na jihu Čech. Čelně se srazila dvě osobní vozidla u Čimelic na Písecku v jižních Čechách. Po střetu zůstalo na místě šest zraněných, stav čtyřech z nich je vážný.

Článek

„Nehoda se stala v 17:45 na rychlostní silnici mezi Čimelicemi a Rakovicemi, sdělila mluvčí jihočeské policie Jana Kameníková. Srazil se Opel Astra a Škoda Octavia. "Řidič a spolujezdec v opelu zemřeli po příjezdu záchranářů k neštěstí.

Devatenáctiletý řidič vozu Opel Astra zřejmě předjížděl přes dvojitou čáru a v protisměru se střetl s octavií. Ve voze zemřel i jeho o rok mladší spolujezdec.

"Další dva lidé z vozu jsou zraněni těžce a v octavii byli dva lehce zranění. Příčiny nehody se vyšetřují," doplnila mluvčí policie.

Na Písecku je to za sobotu již druhá vážná nehoda. Ráno se na přejezdu v Mirovicích srazil favorit s rychlíkem. Srážku nepřežila osmačtyřicetiletá řidička favoritu, nikdo další nebyl zraněn.

Reklama

Výběr článků

Načítám