Hlavní obsah

Osmnáctiletá traktoristka na Tachovsku dostala smyk a převrátila stroj

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chodský Újezd

Hasiči, policisté i záchranáři směřovali v pátek dopoledne do Chodského Újezdu na Tachovsku. Havarovala tam teprve 18letá řidička traktoru, stroj převrátila na bok. Zdravotníci ošetřili spolujezdkyni, naštěstí utrpěla jen lehká zranění.

Foto: HZS Plzeňského kraje

V Chodském Újezdu na Tachovsku havarovala 18letá traktoristka.

Článek

Událost se stala krátce po 11. hodině. Podle policejní mluvčí Barbory Šmaterová jela teprve 18letá řidička ze Zadního Chodova směrem na Horní Jadruž. „Když zatáčela vlevo, dostala na mokré vozovce smyk. Traktor se převrátil,“ popsala.

Čtyřiatřicetiletá spolujezdkyně skončila v péči zdravotníků. „Utrpěla lehčí zranění horních končetin. Sanitka ji odvezla do Stodské nemocnice k dalšímu ošetření,“ upřesnila za krajskou záchranku Mária Svobodová.

Mluvčí hasičů Petr Poncar řekl, že z převráceného traktoru unikly provozní kapaliny. „Ty jsme zlikvidovali sorbentem,“ uvedl.

Foto: HZS Plzeňského kraje

V Chodském Újezdu na Tachovsku havarovala 18letá traktoristka.

Šmaterová doplnila, že dechová zkouška u řidičky nepotvrdila, že by byla pod vlivem alkoholu. „Případem se i nadále zabýváme,“ uzavřela.

Dívka poničila v Klatovech policejní auto a pak ho poplivala. Kamarádky ji natáčely

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám