Hlavní obsah

Předjíždějící řidič se nestihl zařadit, po čelním střetu s autobusem u Prahy ho museli vyprostit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chýně

S vážným zraněním odvezli záchranáři ve čtvrtek dopoledne řidiče po nehodě v jedné z obcí v okrese Praha-západ, kde se v osobním vozidle čelně střetl s autobusem. Okolnosti nehody vyšetřuje policie, podle prvotních poznatků měl řidič předjíždět, načež se nestihl zařadit zpátky do svého směru.

Následky čelního střetu vozidel u PrahyVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce před jedenáctou hodinou v obci Chýně u jednoho z místních rybníků.

Třiasedmdesátiletý řidič se v osobním autě střetl s protijedoucím autobusem, který vezl pět cestujících. Muž zůstal po čelním střetu ve zdemolovaném autě zaklíněný, vyprostili ho hasiči.

„Máme v péči jednoho pacienta, s poraněním hrudníku ho vezeme do nemocnice v Praze,“ informovala mluvčí záchranky Monika Nováková.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Následky nehody v obci Chýně

O případných dalších zraněných se záchranka nezmiňovala, podle všeho se nehoda obešla bez další újmy na zdraví.

Mluvčí policie Michaela Richterová uvedla, že dechová zkouška u šoféra autobusu byla negativní, u řidiče osobního auta pak nebylo možné vzhledem k jeho zraněním test provést.

Policie okolnosti nehody dál vyšetřuje, předběžné závěry podle Richterové hovoří o tom, že řidič osobního vozidla měl předjíždět jiné auto, načež se nestihl včas zařadit zpátky do svého jízdního pruhu a čelně se střetl s autobusem.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Následky čelního střetu vozidel u Prahy

Na Jesenicku se čelně srazila dvě auta. Zraněné převážely vrtulníky

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám