Hlavní obsah

Na Jesenicku se čelně srazila dvě auta. Zraněné převážely vrtulníky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvě auta se čelně srazila v neděli odpoledne u Zlatých Hor na Jesenicku. Řidiče jednoho vozidla a spolujezdce z druhého museli s vážnými zraněními záchranáři transportovat do nemocnice. Škoda byla předběžně odhadnuta na půl milionu korun. Novinkám to v pondělí řekla policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Foto: Policie ČR , Novinky

Srážka dvou osobních aut u Zlatých Hor na Jesenicku.

Článek

Čtyřiadvacetiletý řidič s vozem Mercedes jel podle ní ve směru od Mikulovic na Zlaté Hory. V levotočivé zatáčce se nedržel při pravém okraji vozovky a přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozem Audi.

Foto: Policie ČR, Novinky

Havarované vozidlo Mercedes.

„Jeho šestadvacetiletý řidič utrpěl vážná zranění, která si vyžádala letecký transport do nemocnice. Další vrtulník pak transportoval i druhého zraněného, a to dvaadvacetiletého spolujezdce z mercedesu,“ uvedla mluvčí.

Foto: Policie ČR, Novinky

Havarované vozidlo Audi.

Požití alkoholu před jízdou bylo vyloučeno u řidiče mercedesu provedenou dechovou zkouškou. Kvůli zranění byl u druhého řidiče nařízen odběr krve.

Chodec v Hanušovicích nepřežil srážku s autem, řidič ujel

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám