Hlavní obsah

Před auta na dálnici D1 popadaly stromy, natočila to kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benešov

Dálniční kamera zachytila, jak přímo před jedoucí auta na dálnici D1 popadaly stromy. Incident na Benešovsku se naštěstí obešel bez vážných zranění. Silný vichr trápí celé Česko od čtvrtka a výstraha před nepřízní počasí trvá do sobotního podvečera.

Stromy spadly před rozjetá auta na D1Video: mluvčí ŘSD Jan Rýdl, Twitter

 
Článek

Video zachycující spadlé stromy zveřejnil ve čtvrtek odpoledne na svém twitterovém profilu mluvčí Ředitelství silnic a dálnic Jan Rýdl.

U novostavby na Trutnovsku se sesunul svah, lidé museli z domu

Krimi

„Vlivem větru jsme měli úplně zastavenou nebo částečně omezenou dálnici kvůli spadlým stromům zatím jenom čtyřikrát. I když máme stromy v bezprostředním ochranném pásmu, nemáme právo jako správce komunikace preventivně kácet. Smíme řezat pouze havarijní stromy,” zmínil mluvčí.

Vlak na Chrudimsku najel na strom a vykolejil. Pak na něj spadl další

Krimi

Spadlé stromy zkomplikovaly provoz na dálnici D1 na Benešovsku. Uklidili je silničáři, auta jezdila jedním pruhem a tvořily se kolony. Na dálnici navíc bouraly tři dodávky, nehoda si vyžádala jedno lehké zranění.

Octavii se za jízdy ve větru otevřela kapota. Při nehodě se zranily tři děti

Krimi

Meteorologové ve čtvrtek varovali, že na většině území Česka hrozí silný vítr, který bude v nárazech dosahovat rychlosti 80 až 90 kilometrů v hodině. Výstraha platí do soboty.

Spadlé stromy na D1

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám