Hlavní obsah

Pražská policie hledá dvanáctiletou dívku. Na sítích si psala se staršími lidmi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští policisté pátrají po dvanáctileté Cristině Vivianě Fíšanové, která v neděli večer odešla po hádce s matkou z domova a dosud o sobě nedala vědět. Kriminalisté zjistili, že si na sítích píše se staršími lidmi.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaná Cristina Viviana Fíšanová

Článek

Dívka je mulatka, měří 170 centimetrů, má štíhlou postavu a černé vlnité vlasy stažené do culíku. V minulosti nic podobného neudělala a jde o bezproblémovou studentku s velmi dobrým prospěchem, uvedla policie na webu.

Žádá, aby lidé případné informace o pobytu hledané volali na linku 158.

Mobil má vypnutý

Z bydliště v Mirotické ulici v Praze 4 odešla dívka v neděli kolem 20:30. Učinila tak po hádce s matkou. S sebou si vzala mobilní telefon, který je však vypnutý. „Kriminalisté šetřením dále zjistili, že se na sociálních sítích seznamuje se staršími lidmi,“ uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina.

V době odchodu z domova byla oblečena do černé zimní bundy s kapucí, bílých tenisek značky Nike a tmavě zelených kalhot. Na zádech měla tmavě modrý batůžek.

Z ochranného léčení utekl muž ze Strakonic. Trestán byl za násilí i mravnostní delikty

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám