Hlavní obsah

Pražská policie hledá čtrnáctiletého chlapce

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Po čtrnáctiletém chlapci pátrají od středy pražští policisté. Chlapec již v úterý nedorazil do školy a od té doby o něm nejsou žádné informace. Má sklony k sebepoškozování, může tak být ohrožen jeho život.

Článek

Čtrnáctiletého Davida Vamberu viděla naposledy jeho matka v úterý ráno před odchodem do školy. Vyučování měl mít do 16 hodin. Domů se nevrátil ani do půlnoci. Pohřešování oznámila matka ve středu v jednu hodinu ráno. Od té doby kriminalisté pátrali v hostivařském lesoparku, ke kterému má chlapec vztah a mohl by se v těchto místech pohybovat. Akce ale byla neúspěšná.

V průběhu středy kriminalisté zjistili, že chlapec do školy v úterý vůbec nedorazil. Jedná se o poměrně problémové dítě. Se svou matkou si nerozumí a problémy má také ve škole se svými vrstevníky.

„Má sklony k sebepoškozování. Kriminalisté nemohou vyloučit, že by mohl být ohrožen jeho život. Proto byl zařazen do systému pátrání dítě v ohrožení,“ řekla mluvčí pražské policie Eva Stulíková.

Hledaný David vypadá na 16 let. Má hubenou, 185 cm vysokou postavu, hnědé vlnité středně dlouhé vlasy a šedomodré oči. Naposledy byl oblečen do bílé mikiny se dvěma barevnými pruhy a modrých ošoupaných džín. Na nohou měl sportovní boty značky Nike.

Jakékoliv informace k mladíkovi přijmou kriminalisté na lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám