Hlavní obsah

Pracovnice školky obviněny kvůli popálené holčičce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Policie v pondělí obvinila ředitelku mateřské školy v Korycanské ulici v Praze 8 a dvě učitelky z nedbalostního ublížení na zdraví. Podle ní nesou hlavní vinu na dubnovém popálení šestileté holčičky při "pálení čarodějnic".

Článek

Podle mluvčí záchranné služby Simony Cigánkové utrpělo dítě v dubnu popáleniny druhého až třetího stupně na třiceti procentech těla. Skončilo ve vinohradské nemocnici.

"Zasažena byla záda, hýždě, břicho a obličej. Je to středně těžké zranění, především u obličeje by se to mohlo zhojit bez následků," řekla tehdy Novinkám Cigánková.

Učitelky si podle svědků se svými svěřenci hrály na upalování čarodějnic a otevřený oheň se tak dostal i do rukou nejmenších dětí. Kvůli tomu pak vzplály šaty jedné holčičky.

Reklama

Související články

Šestiletá holčička se popálila ve školce

Ve školce v Korycanské ulici v Praze 8 se v úterý ráno popálila šestiletá holčička. Podle mluvčí záchranné služby Simony Cigánkové utrpěla popáleniny druhého...

Výběr článků

Načítám