Hlavní obsah

Policisté z Náchoda chytili dalšího dealera pervitinu

Právo, Ludmila Žlábková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náchod

Náchodští kriminalisté společně se členy krajského pracovního týmu Toxi v těchto dnech zadrželi dalšího dodavatele metamfetaminu (pervitinu), který zásoboval náchodské podsvětí.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

„Při akci s krycím názvem Ringo uvízl policistům v síti jedenadvacetiletý muž z Náchoda, který již téměř dva roky zásoboval pervitinem a marihuanou náchodské toxikomany. Policisté ho zadrželi v okrajové části Náchoda přesně v okamžik, kdy drogu předával jednomu ze svých 'obchodních partnerů' na straně toxikomanů,“ uvedla policejní mluvčí Eva Prachařová.

Polapený muž podle ní hned na místě pochopil, že spadla klec a dobrovolně vydal drogu, kterou v době zadržení nelegálně přechovával. Jednalo se o pervitin, tablety extáze a marihuanu, tzv. skank.

„Prohlídkou okolí domu policisté dále zjistili dozrávající úrodu rostlin marihuany, kterou muž doslova opečovával. Rostliny již sklidit nestačil, neboť policisté je všechny zajistili jako důkazní materiál pro účely trestního řízení,“ doplnila Prachařová.

Dealerovi za drogovou trestnou činnost hrozí trest odnětí svobody od dvou do deseti let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám