Hlavní obsah

Policisté ve Varech vyšetřují vraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Karlovarští krajští kriminalisté od čtvrtečního večera vyšetřují násilný trestný čin, ke kterému došlo v Karlových Varech.

Místo činu v Karlových VarechVideo: Rudolf Voleman, Právo

 
Článek

„Kriminalisté ve věci zahájili trestní stíhání zadrženého šestadvacetiletého muže z Karlovarska, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy,“ uvedla zatím bez bližších podrobností na síti X policie. Muži hrozí až 20 let vězení.

Podle informací Novinek má případ souviset s vyšetřováním policistů v posledních několika dnech v Moskevské ulici v karlovarské městské části Tuhnice. Konkrétně se mělo jednat o vyšetřování ve sklepním bytě.

Právo přímo na místě zjistilo, že dveře tohoto provizorního bytu jsou oblepené policejními páskami. Na nich byla rovněž cedulka s nápisem, že v úterý 24. října byl policisty proveden vstup do obydlí. „Došlo k výměně zámku FAB kvůli zabezpečení obydlí,“ pokračoval nápis s tím, že nové klíče je možné vyzvednout na karlovarské stanici Policie ČR ve Vítězné ulici.

Našel jsem doma mrtvou přítelkyni, oznámil muž policii. Byl zadržen

Krimi

Přímo na místě vyzpovídaly Novinky několik sousedů. „Ve čtvrtek tady byli policisté, asi od devíti hodin ráno a skončili až kolem páté večer,“ popisovala jedna ze sousedek. „Ještě před tím jsem viděla, že tu v úterý byli i hasiči. Máma říkala, že otvírali byt. Nejdříve jsem si myslela, že někde nahoře v patře nad námi, ale pak jsem zjistila, že to bylo dole ve sklepě,“ pokračovala.

Foto: Rudolf Voleman , Právo

Místo, kde mělo dojít k násilnému činu.

„Policisté tady na všechny zvonili a ptali se, jestli jsme neslyšeli o víkendu nějaký hluk ze sklepa,“ prozradila další ze sousedek s tím, že někteří kriminalisté měli na sobě bílé ochranné obleky a další nosili do sklepa kufříky, pravděpodobně s vyšetřovacími přístroji.

Byl pohřešovaný

Všichni oslovení sousedi se shodli, že obyvatelé bytu v podzemním podlaží, přičemž jeden z nich do bytu přicházel jen někdy, byli bezproblémoví lidé. „Nikdy s nimi nebyl žádný problém, že by dělali bordel nebo od nich hrála nějaká hudba nahlas,“ potvrdila další ze sousedek.

Foto: Rudolf Voleman , Právo

Místo, kde mělo dojít k násilnému činu.

Podle informací Novinek od místních se začala shánět po jednom z obyvatelů bytu ze soboty na neděli jeho rodina, protože dotyčný nebral telefon. Od úterý, kdy proběhla prohlídka bytu v Moskevské ulici, byl podle sousedů jeden z mužů mezi hledanými osobami.

V pátek před polednem ale odtamtud zmizel, tudíž již není hledaný. Zatím ale není jasné, zda má policie tělo člověka, který měl být podle obvinění zavražděn. Policie chce poskytnout další i informace k případu, až to bude kvůli vyšetřování možné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám