Hlavní obsah

Za manévry v centru Prahy byl spor majitelky bytu. Policie zadržela tři cizince

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Zásahová jednotka v úterý po manévrech v centru Prahy zadržela v bytě v ulici Nekázanka tři muže. Podle policie šlo o spor majitelky bytu a lidmi v pronajatém bytě. Na místě našli také zbraň. Případ budou vyšetřovat kriminalisté.

Policisté odvádějí zadržené mužeVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„V ulici Nekázanka prověřujeme oznámení o možném vloupání do bytu ozbrojenými pachateli,” uvedl na počátku mluvčí policie Jan Daněk.

Následně policie informovala, že opatření skončilo. V bytě policisté našli zbraň. „Policisté se na místě kontaktovali s osobami, které byly v pronajatém bytě a měly spor s majitelkou. Byl proveden nenásilný vstup do bytu po domluvě s osobami, které v něm byly. Na místě byla nalezena zbraň,” doplnil Daněk.

Podle něj byli v bytě zadrženi tři cizinci, kteří jsou podezřelí z nespecifikovaného trestného činu. Skončili na služebně, vyšetřování si převzali kriminalisté.

Policisté pátrají po pachatelíchVideo: Aktu.cz

Ulice byla asi na hodinu uzavřena. „Byla tady zásahová jednotka, speciální pořádková jednotka a v ulici prohledávali domy,“ hlásil z místa reportér Novinek s tím, že u sebe mají samopaly a štíty.

Zásahovka v centru PrahyVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Policejní zásah v centru Prahy v ulici Nekázanka

Foto: Aktu.cz

Policisté hledají údajné pachatele vloupání

Foto: Aktu.cz

Zásahová jednotka v centru Prahy

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám