Hlavní obsah

Policisté pronásledovali řidiče v kradené dodávce, služební vozidlo použili jako zátaras

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Divoká honička policistů z Plzně s řidičem v kradeném automobilu skončila v úterý nad ránem nehodou na dálničním přivaděči u nedalekých Litic. Strážci zákona nakonec použili služební vozidlo jako zátaras, aby zastavili muže, který se za volantem pronásledované dodávky řítil v protisměru více než stokilometrovou rychlostí.

Honička policie s kradeným autemVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

Karambol přežili policisté bez vážnější újmy na zdraví, řidiče kradeného vozu záchranáři odvezli do nemocnice se zraněním, jež ho ale přímo neohrožovala na životě. Podle informací Práva jde o polského občana.

Mluvčí policie Michaela Raindlová potvrdila, že ke krádeži skříňové dodávky došlo na Rokycanské třídě v Plzni.

„Podezřelý pak ujížděl ven z města směrem na dálnici. Nakonec ho policisté zastavili na přivaděči použitím donucovacího prostředku, a to zahrazením cesty služebním vozidlem,“ uvedla mluvčí.

Podle informací Práva projel řidič pronásledovaného vozidla tunelem Valík a za ním odbočil z dálnice směrem na Klatovy. Na konci přivaděče u Vysoké se otočil do protisměru a pokračoval vysokou rychlostí zpět na Plzeň. Policisté mu zablokovali cestu asi po třech kilometrech.

Reklama

Výběr článků

Načítám