Hlavní obsah

Policisté při honičce na Kladensku nabourali služební auto

– Kladno • Aktualizováno
Novinky, ok, jap

Nabouraným policejním autem skončilo pronásledování podezřelého řidiče ve čtvrtek odpoledne ve Slaném na Kladensku. Dva policisté se zranili, podezřelého muže zadržela jiná hlídka. Z čeho ho policisté podezřívají, zatím není jasné.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda policejního auta na KladenskuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Hlídka pronásledovala 38letého muže v peugeotu krátce po poledni, když při projíždění ulicí Dukelských hrdinů ve Slaném narazila do sloupu.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Havarované auto ve Slaném

„Policisté se střetli s pevnou překážkou, oba utrpěli zranění a byli sanitkou převezeni do nemocnice v Praze. Za podezřelým mužem vyrazila jiná hlídka, která ho nedaleko dopadla,“ řekla Novinkám mluvčí policie Michaela Nováková.

„Oba muži utrpěli středně těžké poranění. Po ošetření byli při vědomí převezeni do pražských nemocnic,” uvedla mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Podle Novákové je řidič známá firma, problémy se zákonem už měl. Jeho činy byly především majetkového charakteru. „Dostali jsme na něj oznámení, protože měl ohrožovat svou rodinu. Když viděl hlídku, začal utíkat,” konstatovala mluvčí s tím, že rodině se nic nestalo.

Reklama

Výběr článků

Načítám