Hlavní obsah

Policisté při honičce jedno auto poškodili, s druhým havarovali. Pronásledovaný řidič ujel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policistům od Berouna směrem na Zbiroh ujíždělo kradené BMW. Během pronásledování po poli se policistům jedno auto porouchalo. Další hlídka, která jim spěchala na pomoc, měla u Cerhovic dopravní nehodu. Do cesty jí vjel řidič, který jí původně uhýbal. Po řidiči pátral i vrtulník.

Dopravní nehoda v CerhovicíchVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Policisté v neděli odpoledne zaznamenali na Berounsku kradený automobil, když se jej ale hlídka pokusila zastavit, začal řidič ujíždět. „Do pronásledování se zapojilo několik dalších hlídek ze Středočeského a Plzeňského kraje,“ informovala Novinky mluvčí policie Barbora Schneeweissová.

Během pronásledování ujížděl řidič podle informací Novinek i po poli, kde své auto policisté poškodili. „Policisté prorazili vanu od motoru,“ dodala mluvčí.

K ujíždějícímu řidiči se postupně sjíždělo několik dalších hlídek.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Následky honičky v Cerhovicích

V obci Cerhovice u Zbiroha pak došlo k nehodě policejního vozu s jiným automobilem. „Policisté z Hořovic jeli se zapnutými majáky, řidič před nimi zpomalil a zastavil. Když ho ale míjeli, znovu se rozjel a došlo k nehodě,“ doplnila Schneeweissová s tím, že se lehce zranili policista a policistka. Podobně na tom byl i řidič druhého auta. Všechny převezla záchranná služba do nemocnice v Hořovicích.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Při nehodě došlo k lehkým zraněním

Kradené BMW policistům ujelo, do pátrání se zapojil vrtulník letecké služby s termovizí. Posádka propátrávala okolí a silnice vedoucí do okolních obcí. Ale bezúspěšně.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Následky honičky v Cerhovicích

Poškrábaná skla a zlomené stěrače. Vandal poškodil v Praze šest zaparkovaných aut

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám