Hlavní obsah

Policisté odhalili na Teplicku velkopěstírnu marihuany

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie ve středu dopoledne odhalila v centru Duchcova na Teplicku velkopěstírnu marihuany. Ve dvou místnostech tam našli asi 450 rostlin konopí. V objektu navíc zadržela jednoho Vietnamce.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

V budově se nacházelo kolem 450 rostlin konopí, z nichž některé dosahovaly až 70centimetrové výšky. Pěstírna byla v budově v Mlýnské ulici, v horním patře jsou pronajaté byty.

Spodní patro podle teplické policejní mluvčí Ilony Novotné sloužilo původně jako cukrárna a později v něm byla vietnamská prodejna oděvů.

"Velkopěstírnu jsme odhalili ve spolupráci s cizineckou policií, jednoho Vietnamce jsme na místě zadrželi," řekla Novotná.

Od začátku července jde o druhou velkou pěstírnu konopí, kterou policie v Ústeckém kraji odhalila. V objektu bývalého nákupního střediska v litvínovské čtvrti Janov nalezli 4. července 1400 rostlin konopí, část úrody už byla sklizena. Policistům se ale tehdy v pěstírně nepodařilo nikoho zadržet.

Reklama

Výběr článků

Načítám