Hlavní obsah

Policisté na Slapech řešili nahlášenou střelbu, jejich auto skončilo při honičce na střeše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté na Slapech v sobotu řešili nahlášenou střelbu. Po prošetření incidentu pronásledovali ujíždějící auto a havarovali. Po posádce vozu pátral v okolí i vrtulník s termovizí.

Policejní honička na SlapechVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Celá událost začala oznámením o možné střelbě ve Slapech na Praze-západ. Na místo okamžitě vyjeli policisté i záchranáři.

„Policisté na místě zjistili, že mělo dojít k incidentu mezi posádkami dvou vozů, který vyvrcholil střelbou z airsoftové (kuličkové) zbraně. Posádka jednoho z vozů pak z místa ujela,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Policisté začali po vozidle pátrat. A podle všeho se jim ho podařilo najít.

Seniorovi na Plzeňsku spadla na hlavu větev, skončil v bezvědomí

Krimi

O chvíli později totiž policistům začala ujíždět posádka mercedesu. Policejní vůz ale při pronásledování sjel na okraji Přestavlk, místní části Slap, mimo silnici, kde se převrátil na střechu. Policisté z nehody vyvázli bez zranění. Ujíždějící auto pak zastavilo o několik stovek metrů dále a posádka se dala na útěk.

„Policistům se podařilo najít vozidlo a zadržet řidiče. Po dalších členech posádky jsme začali ihned pátrat,“ doplnila policejní mluvčí.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Odstavený mercedes.

Na místo vyrazily další policejní hlídky, povolán byl psovod i policejní vrtulník s termovizí. Podle informací Novinek měli z místa utéct nejméně dva lidé. Ani po zhruba třech hodinách se je však nepodařilo vypátrat.

Vše zatím nasvědčuje tomu, že se mělo jednat o aktéry dřívějšího incidentu, který vyvrcholil střelbou z airsoftové zbraně. Celou událostí se policisté i nadále zabývají.

Na chodníku v Praze našli mrtvého muže

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám