Hlavní obsah

Policii se přihlásil mladý řidič, který ujel od smrtelné nehody v centru Prahy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Policii se přihlásil 20letý řidič, který v úterý večer srazil v Praze chodce a ujel. Jeho auto našla policie již v noci. Muže resuscitovali záchranáři, ale i přes jejich pomoc podlehl vážnému zranění.

V Ječné ulici v Praze srazilo auto chodceVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Policii se přišel přihlásit dvacetiletý muž, který se přiznal, že auto v době nehody řídil. Případem se zabývají kriminalisté pro podezření z trestného činu usmrcení z nedbalosti a neposkytnutí pomoci,“ informoval mluvčí policie Jan Daněk.

Podle něj byla dechová zkouška i test na drogy u mladíka negativní. Proč řidič od nehody ujel, budou nyní policisté zjišťovat.

Na zastávce v Praze srazilo auto chodce. Mladík zemřel, řidiče hledá policie

Krimi

Nehoda se stala kolem šesté hodiny večer u zastávky Štěpánská. Tamní ostrůvek tramvajové zastávky těsně sousedí s frekventovanou silnicí.

Záchranáři uvedli, že nejprve po telefonu asistovali svědkům při resuscitaci, po příjezdu v ní pak pokračovali sami. Nakonec bez úspěchu.

Muž bez respirátoru dal prodavačce v Praze pěstí, když ho odmítla obsloužit

Krimi

„O život 22letého mladého muže jsme bojovali přes 30 minut. Bohužel jeho zranění byla tak vážná, že jim i přes veškerou snahu záchranářů nakonec podlehl,” sdělila mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Tramvajový provoz byl asi na dvě hodiny odkloněn.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda v Ječné ulici v Praze

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám