Hlavní obsah

Policie zná totožnost mladých výtržníků z videa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie už zná totožnost všech mladíků z videa, kde si skupina vyřizovala v Praze účty za předcházející incident s pistolí. Posledního výtržníka našla v úterý večer. Obvinění zatím žádné nepadlo.

Na sítích kolovalo video s napadením v PrazeVideo: Novinky

 
Článek

„Po zveřejnění žádosti o pomoc se ztotožněním čtyř mladíků se kriminalistům sešlo několik poznatků. Díky nim se povedlo u třech z nich zjistit, o koho se jedná,“ ohlásil v úterý mluvčí policistů Jan Daněk. O pár hodin později dodal, že byl vypátrán i čtvrtý mladík.

Policie se na veřejnost obrátila v pátek s tím, že hledá v případu napadení čtyři mladé muže. K tomu zveřejnila video, na kterém je vidět, jak mladík přijde k dalšímu, který sedí na zastávce MHD. „Na koho jsi to mířil pistolí?“ oboří se útočník na sedícího, načež ho začne bít a srazí ho z lavičky na zem.

Pistole u hlavy mladíka z videa byla hračka, zjistila policie

Krimi

Šlo tak za odplatu za dřívější incident se zbraní, kdy napadený mladík mával u hlavy jinému pistolí. Později policie uvedla, že šlo o dětskou hračku.

Podle informací Novinek se případy odehrály v Řepích a v Praze 4. Pravděpodobně jde o dětské gangy, které se navzájem napadají. Nepadlo dosud žádné obvinění, respektive nebylo konstatováno provinění.

Reklama

Výběr článků

Načítám