Hlavní obsah

Policie zatkla podezřelého z vraždy ženy nalezené u silnice

Právo, ton

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ÚSTÍ NAD LABEM

Policie zná totožnost neznámé ženy, jejíž tělo našel v pátek u silnice I. třídy u Svoru na Českolipsku jeden z projíždějících řidičů. Mrtvou je osmadvacetiletá Vlasta Sluťáková z Dolní Poustevny na Děčínsku. Policie zatkla jejího údajného přítele.

Foto: Stanislava Dvořáková

Domov jako doma - to jsou pokoje ukryté za bohatou ozdobou červených květů muškátů.

Článek

Rodina ženu postrádá od 9. března, kdy zmizela někde ve Šluknovském výběžku. "Ženu se nám podařilo identifikovat, začátkem týdne bychom měli mít k dispozici výsledky pitvy, která mimo jiné i potvrdí nebo vyvrátí, že se stala obětí vraždy," uvedl šéf děčínského policejního ředitelství František Pelant.

Podle svědků žena ležela v pytli a měla svázané nohy. Policie v souvislosti s událostí zatkla muže, údajně přítele mrtvé, obchodníka z Nového Boru na Českolipsku. To je ale nepotvrzená informace.

"Zatím nejsou žádné podrobnosti, v případu je spousta rozporů," řekl Právu Pelant. Podle neověřených informací zatčený tvrdí, že ženu našel zraněnou, naložil ji do vozu a vezl do nemocnice. Pak prý v autě zemřela, on zpanikařil a vyhodil tělo ven.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám