Hlavní obsah

Policie zasahovala v cestovce Sun Travel, podezírá majitele z daňových úniků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Policisté v úterý zasahovali v cestovní agentuře Sun Travel v Karlových Varech kvůli vyšetřování daňových úniků. Uvedla to televize Prima.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Karlovarská krajská policejní mluvčí Zuzana Týřová uvedla, že o pomoc při vyšetřování požádalo českou policii německé státní zastupitelství a akce týkající se stejného případu se zároveň konaly i na několika místech v zahraničí.

"Jednalo se o domovní prohlídky a výslechy svědků," řekla k zásahu v Karlových Varech Týřová. "Akce se prováděla na několika místech v Evropě ve stejný čas," doplnila. Bližší informace s ohledem na to, že vyšetřování vede německé státní zastupitelství, zatím nechtěla uvádět.

Podle Primy je z daňových úniků se škodou v řádu milionů korun podezřelý německý majitel Sun Travel, který podniká i v dalších zemích. Proto prý byla akce tak rozsáhlá. Majitele dnes policie zadrželo, uvedla televize. Jedna z karlovarských pracovnic cestovní agentury řekla televizi, že policejní vyšetřování nebude mít dopad na zákazníky Sun Travel.

Reklama

Výběr článků

Načítám