Hlavní obsah

Policie zadržela muže kvůli vraždě ženy v Chotěboři

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chotěboř

Žena, jejíž tělo našli v pátek ráno v Chotěboři na Havlíčkobrodsku a po jejíž totožnosti policie pátrala, zemřela násilnou smrtí. Policie v případu zadržela muže, který je z vraždy podezřelý. Kriminalisté se ve vyšetřování výrazně posunuli po zveřejnění fotografie s tetováním zemřelé. Ukázalo se, že se jednalo o třicetiletou ženu z Olomouckého kraje.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

O vývoji v případu v sobotu informovala mluvčí policie Dana Čírtková. „Kriminalisté mají k dispozici výsledky soudní pitvy, z níž jednoznačně vyplynulo, že na úmrtí ženy má podíl jiná osoba, a že tedy zemřela násilnou smrtí,“ uvedla s tím, že již v pátek v noci policisté zadrželi muže, kterého z násilného činu podezírají.

Podrobnosti o podezřelém muži ani další informace zatím kriminalisté neposkytli kvůli případnému maření vyšetřování.

Čírtková rovněž zmínila, že policisté chtějí uklidnit obyvatele Chotěboře.

„Vzhledem k tomu, že tento závažný případ vyvolal velké emoce zejména na sociálních sítích, chtěli bychom zejména obyvatele města Chotěboř ujistit, že nikomu nehrozí žádné další nebezpečí,“ dodala mluvčí.

Muže udusili polštářem kvůli autu, oběť chtěli rozřezat. Policie obvinila dva mladíky

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám