Hlavní obsah

Policie už zná některá jména v případu dětských gangů s pistolí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie rozplétá případ napadení mladých lidí, o kterém Novinky informovaly již v pondělí. Zná již totožnost několika osob, další však ještě prověřuje. Jde převáženě o mladistvé, případně nezletilé.

Na sítích kolovalo video s napadením v Praze.Video: Novinky

 
Článek

„Známe totožnost několika aktérů zachycených videí, všichni jsou mladiství. Případ je to ale složitý, musíme ztotožnit další osoby, výslechy musí být se zákonnými zástupci, takže vyšetřování bude probíhat delší dobu,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Daněk.

Zdůraznil, že policisté musí zjistit okolnosti k dalším případům. Zřejmě v tom figurují také nezletilé děti. Dle informací Novinek se případy odehrály v Řepích a na Praze 4. Pravděpodobně jde o dětské gangy, které se navzájem napadají.

Nepadlo dosud žádné obvinění, respektive provinění. Podle dostupných informací od policie nikdo z aktérů nepotřeboval lékařské ošetření. Další videa se objevila na Instagramu, z jednoho vyplývá, že mladí agresoři si počkali na mladíka, který je na pondělním videu ohrožoval plynovou zbraní.

V pondělí Novinky zveřejnily video s napadením mladíka, který má u hlavy plynovou pistoli, kolovalo v posledních dnech na sociálních sítích.

Po sítích kolovalo video s napadením mladíka v Praze. U hlavy měl pistoli

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám