Hlavní obsah

Policie šetří drsný útok spolužáků na chlapce na Břeclavsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tvrdonice

Policisté šetří drsný útok na chlapce v Tvrdonicích na Břeclavsku na místním hřišti. Policie zná identitu všech aktérů. Případ je v současné době kvalifikován jako podezření z trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Ilustrační snímek

Článek

Incidentem, kterého se údajně měly zúčastnit děti z místní základní školy, se policisté zabývají již od ledna. Nahrávka útoku se šíří po sociálních sítích. Je mu přítomno několik chlapců a přihlíží i několik dívek.

Jeden z chlapců leží na zemi a druhý do něho kope. Chlapec pak vstane ze země, následně si klekne a další chlapec, který dosud přihlížel, ho kopne do hlavy. Opodál jsou další děti. Jedno z nich natočilo incident na video.

Policistům jsou všichni aktéři známí, vzhledem k jejich nízkému věku ale nemohou k případu poskytovat podrobnější informace.

Podle informací u videa sdíleného na Facebooku je jedním z násilníků žák, který je svým násilným chováním v okolí pověstný.

Mladík zhatil útok na školáka v pražském parku. Policie hledá pachatele i statečného svědka

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám