Hlavní obsah

Policie pátrá po nevidomém muži. Zmizel z ubytovny v Mladé Boleslavi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čejetičky

Muže se slepeckou holí, který je téměř nevidomý a vidí jen obrysy, pohřešují na Mladoboleslavsku. Do pátrání se zapojily desítky policistů, rovněž vzlétl vrtulník a do akce povolali potápěče. Podle policie muž také mohl někam jet vlakem. Vzhledem k tomu, že o sobě nedal už několik dní vědět, panují obavy o jeho život.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Ilustrační snímek

Článek

Pátrání po 50letém muži policie vyhlásila v pondělí poté, kdy se na ni obrátili lidé z ubytovny v mladoboleslavských Čejetičkách, kde ho naposledy viděli minulý týden v sobotu odpoledne. Odešel neznámo kam a dosud o sobě nepodal žádnou zprávu.

„Pokud pohřešovaného uvidíte, ozvěte se prosím policistům na linku 158 nebo přímo policistům v Mladé Boleslavi na tel. číslo 735 784 053,“ informovala ve středu o pátrání mluvčí policie Barbora Schneeweissová.

Policie v databázi pátrání k muži uvedla, že je téměř nevidomý, přičemž vidí pouze obrysy a pohybuje se s pomocí slepecké hole.

Zloděj ukradl v Kladně poklop od kanálu, do čtyřmetrové hloubky spadl nevidomý

Krimi

„Do pátrací akce se zapojilo několik desítek policistů, strážníků městské policie a ke spolupráci byla přizvána i Letecká služba a potápěči. Nemůžeme vyloučit, že odcestoval vlakem. Vzhledem k tomu, že se muž několik dní nevrátil na ubytovnu a nepodal o sobě žádné informace, je zde i důvodná obava o jeho zdraví a život,“ zmínila policie.

Pohřešovaný je zhruba 175-180 cm vysoký, hubené postavy a má středně dlouhé, neupravené vlasy a vousy.

Nevidomé ženě se v parku ve Stodůlkách ztratilo dítě

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám