Hlavní obsah

Policie našla na břehu Vltavy už šest částí lidského těla

• Aktualizováno

Policisté během tří dnů v Praze u Vltavy nalezli už šest částí lidského těla. V pátek našli ruku, torzo trupu a část nohy. Okolí míst, kde se části našly, prohledává asi 40 policistů s psovody.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Policisté u Vltavy prohledávají okolí nálezů částí lidského těla.

Článek

Zda se jedná o části téhož těla, policie šetří, neví zatím, zda se jedná o tělo mužské či ženské.

Zatím posledním nálezem je torzo zabalené v igelitovém vaku, který policisté vylovili z řeky v pátek před půl pátou odpoledne. "Igelitový pytel byl zhruba ve stejné úrovni jako ostatní části nalezené včera (ve čtvrtek) a dnes," popsala policejní mluvčí Hana Jeřábková.

Zhruba ve dvě hodiny odpoledne objevili pátrači také část nohy a před polednem ruku, a to nedaleko Barrandovského mostu na levém břehu Vltavy naproti kempu Kotva.

Před polednem pak policisté našli lidskou ruku poblíž Barrandovského mostu na levém břehu Vltavy naproti kempu Kotva.

BEZ KOMENTÁŘE: Ve Vltavě byla nalezena část lidského tělaVideo: Jiří Forman, Novinky

Ve středu již byla nalezena část lidské nohy v přístavišti veslařského klubu ve Strakonické ulici na Smíchově. [celá zpráva]

Ve čtvrtek pak byl nalezen lidský trup v řece. [celá zpráva] a také pytel, v němž se nacházely části těla.

Policisté zatím neuvedli, zda spolu všechny nálezy souvisejí, tedy zda nalezené části patří k jednomu tělu. „Všechny nálezy budou nyní zkoumat specialisté na genetiku, antropologii a také patologové,“ dodala Jeřábková.

BEZ KOMENTÁŘE: Ve veslařském klubu našli nohuVideo: Jiří Forman, Novinky

Kriminalisté v prohledávání širokého okolí všech nálezů pokračují i v pátek, a to ve spolupráci s poříčním oddělením, speciální pořádkovou jednotkou a psovody.

Reklama

Výběr článků

Načítám