Hlavní obsah

Policie na Rychnovsku pátrá po ozbrojeném muži

Dobruška

Čtyřicetiletého muže hledá policie na Rychnovsku kvůli případu, ve kterém vyšetřuje mravnostní delikt. Pátrání, do něhož policie zapojila i vrtulník, se v sobotu týká obce Dobruška a okolí. Zřejmě hrozí, že by muž mohl být ozbrojený.

Pátrání po muži v okolí DobruškyVideo: Aktu.cz

 
Článek

Policie pátrala po muži již v pátek, dosud ale nesdělila podrobnosti k případu a zda je muž z něčeho podezřelý.

„Pátráme po 40letém muži, a to v souvislosti s prověřováním mravnostní trestné činnosti na Hradecku a Rychnovsku. Není vyloučeno, že je ozbrojený,“ informovala policie.

Původně policisté uvedli, že měl mít maskáčový oděv, později ale popis aktualizovali.

„Na sobě by měl muž nově mít černé triko a černé kalhoty. Pokud ho uvidíte, volejte ihned linku 158,“ sdělila policie na Twitteru.

Foto: Policie ČR

Pátrání po muži na Rychnovsku

Ani v sobotu nechtěla policie k případu uvést podrobnosti.

Podle agentury Aktu.cz se pátrání v perimetru 50 kilometrů týká nebezpečného muže, který je ozbrojený a je podezřelý z toho, že u Dobrušky znásilnil nezletilou.

O pátrání v pátek rovněž informovala obec Semechenice, která leží nedaleko Dobrušky. Na jejím facebookovém profilu se objevila prosba o spolupráci a výzva k obezřetnosti kvůli podezření, že se v okolí může pohybovat nebezpečný a ozbrojený muž.

Foto: Aktu.cz

Pátrání po muži v okolí Dobrušky

V příspěvku je rovněž fotografie muže a je tam uvedeno, že se má jednat o Martina Rybína, ročník 1981.

„Tmavé vlasy, strniště asi 1 cm, žluté, zanedbané zuby. Oblečen by měl být celý v maskáčovém oblečení, včetně klobouku, nosí černý batoh a pod ním zabalenou celtu,“ píše se na profilu obce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám