Hlavní obsah

Policie hledá ženu, která viděla utíkat lupiče z plzeňského klenotnictví

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Plzeňská policie ve středu během dne zveřejnila identifikační portrét jednoho z hledaných lupičů, kteří se pokusili ráno vyloupit klenotnictví na plzeňských Slovanech. Současně uvolnila video a hledá svědkyni, která je na něm zachycena.

Článek

„Na videozáznamu je vidět žena s kočárkem, kterou by policisté rádi požádali o podání svědectví. Pachatelé utíkající z místa činu totiž běželi kolem ní na druhé straně Farské ulice, což je z videa patrné. Svědkyně se může přihlásit na linku 158,“ řekla mluvčí policie Martina Korandová.

Policie také uvedla, že útočníci u sebe měli střelnou zbraň a nůž. Kriminalistům se současně podařilo z výpovědi svědků sestavit identifikační portrét jednoho z hledaných mužů. Také informace o hledaných mohou lidé oznámit na linku 158.

Přepadení klenotnictví v PlzniVideo: Patrik Biskup, Právo

V Plzni na Slovanské třídě došlo k loupežnému přepadení klenotnictví ve středu dopoledne. Dvojici lupičů se podařilo z místa utéct, bránící se majitel obchodu omylem postřelil svého syna.

Policie uzavřela okolí a kontrolovala všechny automobily. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám