Hlavní obsah

Policie hledá řidiče, který zabil chodce a z místa ujel

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BŘECLAV

Policisté pátrají po řidiči automobilu, který v pondělí 1. ledna v noci srazil ve Velkých Bílovicích na Břeclavsku muže a z místa nehody ujel. Muž, který šel se svojí přítelkyní po silnici, nehodu nepřežil. Kriminalisté žádají o pomoc veřejnost.

Článek

Nehoda se stala kolem půl čtvrté ráno kousek od bývalého zemědělského družstva ve směru na Podivín. "Chodec byl nárazem odmrštěn na trávu vedle silnice. Při nárazu utrpěl zranění neslučitelná se životem a zemřel," uvedl policejní komisař Zdeněk Zelenka.

Policisté na místě našli plastové úlomky černé a červené barvy z předního nárazníku. Ty odpadly z vozu Škoda Fabia červené barvy, která se vyrábí od roku 2004. Automobil nemá kromě nárazníku pravděpodobně žádné poškození.

Policisté na základě výpovědi svědků sestavili identifikační portrét řidiče. Podle něj se jedná muže kolem 25 let se světlými krátkými vlasy. Muž je hubený v obličeji. Lidé mohou jakékoli informace volat policistům do Břeclavi na číslo 974 632 747.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám