Hlavní obsah

Policie hledá nemocného mladého muže, je v ohrožení života

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté v Praze a středních Čechách hledají již několikátým dnem psychicky nemocného muže, který může být v akutním ohrožení života. Kriminalisté se obrací na veřejnost, aby případné informace o pohřešovaném Vojtěchovi Kočím nahlásili na lince 158.

Článek

Devětapadesátiletý muž oznámil pohřešování svého 20letého syna v neděli na pražské policii. „Mladík je psychicky nemocný, trpí obsedantně-kompulzivní poruchou chování, počínající schizofrenií a bojí se lidí,“ řekla mluvčí policie Jana Rösslerová.

Podle kriminalistů by se mohl pohybovat nejen na území metropole, ale zejména v okrese Beroun, kde bylo nalezeno jeho vozidlo Škoda Fabia zelené barvy u obce Srbsko nedaleko lomu Chlum.

„Vzhledem k tomu, že tento muž musí užívat léky, které s sebou nemá, je momentálně v ohrožení života. Jakékoliv informace k tomuto muži přijmou policisté na tísňové lince 158 nebo kterékoliv služebně Policie ČR,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám