Hlavní obsah

Policie hledala nebezpečného muže, který polil ženu leptavou látkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie v úterý pátrala po 66letém muži, který je podezřelý, že ve středních Čechách zaútočil na ženu leptavou látkou. Při vstupu do jeho pražského bytu se zranil jeden z policistů, když vybuchl nástražný systém. Muž byl zadržen v úterý odpoledne v Praze. Policie jej zároveň podezřívá z vraždy ženy na úřadu práce.

Foto: Aktu.cz

Akce zásahovky v Pražské Libni

Článek

Mluvčí policie Hana Křížová v úterý sdělila, že muž po útoku leptavou látkou zmizel neznámo kam. Kde zaútočil, policie nesdělila.

Web Echo24 uvedl, že muž v pátek odpoledne polil kyselinou svou bývalou kolegyni na parkovišti před budovou Aera Vodochody v Odoleně Vodě.

Výbuch nástražného systému v pražském bytě zranil policistu

Krimi

Policie v rámci pátrání chtěla prohledat také mužův byt v pražské Libni. „Muž měl na dveřích nainstalovaný nástražný střelný systém a při vstupu došlo ke zranění sluchu jednoho ze zasahujících policistů,“ uvedla Křížová. Do bytu se pak dostavil pyrotechnik, podezřelý v bytě nebyl.

Kriminalisté pak po muži pátrali i v souvislosti s úterní vraždou pracovnice úřadu práce na Praze 2. Policie upozornila, aby se lidé ozbrojeného nebezpečného muže v žádném případě nepokoušeli sami zadržet. Policisté podezřelého dopadli v centru Prahy v úterý odpoledne.

Policistu v Praze zranila výbušninaVideo: Aktu.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám