Hlavní obsah

Policie dopadla řidiče, který zbil seniora na kruhovém objezdu. Je to klaun

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klatovy

Dokáže vykouzlit úsměv na každé dětské tváři, ale taky rozdávat rány pěstí. Řeč je o klaunovi z cirkusu, kterého podle informací Práva policie nyní začala stíhat za fyzické napadení staršího řidiče v Klatovech z minulého měsíce.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Útok se stal 21. dubna na okružní křižovatce ulic Tyršova, Puškinova, 5. května a Vídeňská v Klatovech. Devětašedesátiletý muž kvůli dopravní situaci na kruhovém objezdu zastavil, na což zareagoval jiný řidič a seniora několikrát udeřil pěstí do hlavy.

V dalším útoku muži zabránili dva mladíci, kteří ho od důchodce odtrhli. Přesto musel senior vyhledat lékařské ošetření.

„Na základě svědeckých výpovědí se nám podařilo útočníka ztotožnit a ve středu jsme ho obvinili z trestného činu výtržnictví,“ řekl Právu klatovský policejní šéf Jan Myslivec. Podle zjištění Práva jde o klauna, kterému policisté předali obvinění ve městě, kde momentálně cirkus hostuje.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám