Hlavní obsah

Policie bude s vyděračem vyjednávat

Novinky, Pavel Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Policie je rozhodnuta vyjednávat s libereckým vyděračem, který hrozí otrávením vody pokud nedostane deset miliónů. Současně však vodní zdroje střeží. Podle policistů však nelze vyloučit, že vyděrač otráví vodu v některé ze studní, kterou mají lidé u svých domků. Z tohoto důvodu je vyjednávání nutné.

Foto: Plzeňský Prazdroj

Plzeň vyniká v cestovním ruchu čitelnou image nejen díky pivu, sportu a kultuře, ale také množstvím a kvalitou ubytovacích zařízení.

Článek

"Očekáváme, že nám anonymní pachatel sdělí podmínky. Původní byly nesplnitelné. Pachatel se domáhal v dopise odeslaném z Rynoltic složení deseti miliónů na předem určené místo. Ten však byl doručen v úterý a ještě týž den do šesti večer měly být peníze složeny. To nebylo technicky možné. Rozhodli jsme se vyjednávat a očekáváme, že nám sdělí nové a uskutečnitelné podmínky," řekl ve čtvrtek Právu o rozhodnutí policie vyjednávat náměstek policejního prezidenta Petr Želázko.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám