Hlavní obsah

Policejního šéfa ze Sokolova opakovaně přistihli při krádeži v obchodě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po 27 letech služby to Martin G. dotáhl až na funkci zástupce ředitele sokolovské police. Jenže jeho kariéra nyní skončila pořádnou ostudou. Podle zjištění Novinek je policista v hodnosti plukovníka podezřelý, že opakovaně kradl v obchodním domě. Od tohoto týdne je mimo službu.

Foto: Mapy.cz

Policejní ředitelství v Sokolově

Článek

„Můžeme potvrdit, že se oznámením, které se týká jednoho z policistů a krádeže v obchodním domě v Sokolově, zabývá odbor vnitřní kontroly. Služební funkcionář s personální pravomocí postavil policistu mimo službu,“ sdělil krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Více k případu neuvedl.

Jak Novinky zjistily, policista se měl krádeží dopustit ve dvou případech. Naposledy o víkendu, kdy na něho ochranka přivolala policejní hlídku.

Podle informací Novinek se jednalo o drobnosti v celkové částce kolem tří tisíc korun. Nejde tedy o trestný čin, ale v rámci kázeňského řešení může být Martin G. od policie propuštěn bez nároku na odchodné a výsluhu.

Policista ukradl zabavené šperky, prodal je ve frcu

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám