Hlavní obsah

Policisté se ve velké rychlosti srazili s osobním autem, pět lidí je zraněno

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rakovník
Aktualizováno

Policejní auto se srazilo v úterý odpoledne na Rakovnicku s jiným vozidlem. Při nehodě bylo zraněno několik lidí včetně policistů. Jedna žena je v kritickém stavu. Na místě zasahovaly dva vrtulníky.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda policejního autaVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na silnici I/6 u obce Krupá po čtvrté hodině odpoledne. Podle informací od záchranářů došlo ke střetu ve vysoké rychlosti. Osobní auto bylo po nehodě na střeše. K nehodě vyjely čtyři posádky záchranářů a dva vrtulníky.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Při nehodě policejního auta se srazilo pět lidí

Podle prvních informací se zranilo pět lidí, žena je zraněna vážně. „Dva příslušníci PČR byli transportováni s lehčími zraněními do nemocnice v Motole. Žena z osobního auta v kritickém stavu do ÚVN Střešovice. Dítě s lehkým zraněním do FN Motol. Muž se středně těžkým zraněním letecky do FN Plzeň,” uvedla mluvčí záchranářů Petra Homolová.

Řidič se nevěnoval řízení a narazil do stromu, na místě zemřel

Krimi

„Střetla se dvě osobní auta, z nichž jedno bylo policejní. Policisté mířili na oznámení a měli zapnuté majáky. Nejde o světelnou křižovatku, přesné příčiny nehody budou policisté vyšetřovat,“ řekla Novinkám mluvčí policie Michaela Richterová.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Při nehodě policejního auta se srazilo pět lidí.

Silnice bude zřejmě až do večerních hodin uzavřena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám