Hlavní obsah

Policejní tým Tempus dál kope v domě sedm let pohřešované ženy z Lounska

Novinky, kub, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavětín

Tým kriminalistů z policejního prezidia Tempus, který má na starost léta nevyřešené případy, i ve čtvrtek intenzivně pátrá po sedm let pohřešované Janě Paurové ve Slavětíně na Lounsku. Policie, která na místě pracuje již několik dní, se zaměřila na dům, kde žena žila s manželem a dětmi. Na místě je patrné, že policisté nasadili techniku ke kopání do země nebo odčerpávání jímky.

Policie pokračuje v pátrání po sedm let pohřešované ženěVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Kriminalisté vzhledem k vyšetřování podrobnosti k případu dosud nesdělili.

Situaci na místě sleduje reportér Novinek, podle něj již v předchozích dnech policisté nasadili do akce psy cvičené k vyhledávání těl, fekální vůz nebo třeba nakladač používaný na stavbách.

V pondělí tam rovněž zasahovali hasiči, kteří byli vidět s čerpadlem. Co přesně měli v domě na práci, policie neupřesnila.

Psi na hledání těl, policisté s fekálním vozem: Pátrání na Lounsku v domě pohřešované ženy pokračuje

Krimi

Pátrání se má týkat Jany Paurové, která zmizela ze Slavětína na začátku února 2013 poté, co převzala výzvu od policie, že má přijít svědčit proti manželovi, kterého policie vyšetřovala pro její týrání.

Soud později muže nejdřív zprostil obvinění pro nedostatek důkazů, nakonec ale po odvoláních a dalších soudních jednáních dostal muž podmíněný trest.

Za týrání zmizelé manželky soud potrestal muže podmínkou

Krimi

Na jednu stranu u soudu vystupovala řada svědků, kteří potvrdili, že žena měla po těle často modřiny, naopak ale hodně jiných svědků uvádělo, že si je mohla způsobit sama, protože často a nadměrně pila alkohol.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám