Hlavní obsah

Pod rouškou tmy se vrhl na ženu v Ústí. Kamera natočila, jak oběť sleduje

– Ústí nad Labem

Policisté pátrají po násilníkovi, který se předminulý týden pokusil znásilnit mladou ženu v Ústí nad Labem. Žena se naštěstí ubránila a kriminalisté nyní žádají hlavně svědky z diskotéky, aby se jim ozvali.

BEZ KOMENTÁŘE: Kamery zachytily pachateleVideo: Policie ČR

 
Článek

Pachatel ženu napadl v noci na neděli 16. srpna po třetí hodině ráno v ulici Ladova. Muž předtím zřejmě navštívil diskotéku Brooklyn, kde si mohl svou oběť vyhlédnout. Z kamerových záznamů vyplývá, že násilník před činem prošel kolem restaurace Sport Bar, která s diskotékou sousedí.

„V té době se tam nacházely dvě dvojice mladých lidí. Žádáme tyto svědky, ale případně i další svědky, kteří si mohli pachatele a hlavně jeho atypické chůze všimnout, aby se přihlásili na linku 158,“ uvedla mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Foto: Policie ČR

Bota nalezená na místě činu

Podle policie zvrhlík pravděpodobně bydlí v lokalitě Severní Terasy. Zveřejnila také snímek boty, kterou nalezla na místě činu. Další podrobnosti, ani zda byla žena nějak zraněna, policie neuvedla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám