Hlavní obsah

Pod čistícím vozem v Ostravě se propadla silnice

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zadním kolem se v úterý odpoledne propadl do díry v silnici čistící vůz v Ostravě-Porubě. Auto neudržel okraj nedávno vyasfaltované vozovky. Hasiči ho vyprostili až s pomocí speciální techniky.

Vyprošťování čistícího vozu v OstravěVideo: HZS Moravskoslezského kraje

 
Článek

Ke kuriózní nehodě došlo po 14. hodině, když vůz silnici čistil. „Vozidlo se propadlo pravým zadním kolem do jámy, díra byla hlubší než průměr kola,“ uvedl mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Kůdela. Přivolaní hasiči podle něj dorazili na místo s vyprošťovacími speciály Mercedes Bizon a Tatra 815.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Okraj nedávno vyasfaltované silnice vozidlo neudržel.

„Pomocí Bizona hasiči nazvedli zadní část havarovaného vozidla a pak ho posunuli doleva na silnici. Nakonec jej odtáhl druhý vyprošťovací speciál Tatra 815, který jej během manipulace Bizona jistil tyčí připevněnou na čelo čistícího vozu a zadní část tatry,“ popsal mluvčí.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Okraj nedávno vyasfaltované silnice vozidlo neudržel.

Dodal, že vyproštění čistícího vozu se povedlo bez újmy na majetku, při nehodě nedošlo ani k úniku provozních kapalin z havarovaného auta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám