Hlavní obsah

Pobodanou ženu nechal umírat v bytě. Policie obvinila muže z vraždy na Karlovarsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejdek

Až osmnáctileté vězení hrozí 28letému muži, kterého kriminalisté obvinili z vraždy o rok starší ženy na Karlovarsku. Při hádce jí měl způsobit vážná zranění nožem, načež ji nechal ležet v bytě a na policii přišel oznámit, že ho žena ohrožovala. Zraněná i přes první pomoc přivolané záchranky zemřela.

Vyšetřování vraždy v Nejdku Video: Policie ČR

 
Článek

O případu v úterý informoval mluvčí policie Jakub Kopřiva, incident se podle něj stal minulý týden v sobotu. Muž podle vyšetřovatelů napadl ženu z Karviné, která za ním přijela na návštěvu do bytu jeho příbuzného v Nejdku, kde obviněný bydlel.

Foto: Policie ČR

Vyšetřování vraždy v Nejdku

Dvojice se podle všeho v noci pohádala. „Po tomto sporu měl muž ženu napadnout nožem a způsobit jí bodná a řezná poranění zejména v horní části těla. Žena se měla agresivnímu útoku bránit, přesto jí muž měl způsobit vážná zranění,” sdělil mluvčí.

Muž po útoku nechal ženu ležet na zemi. Podle policie mu muselo být jasné, že jí šlo o život, přesto šel pryč. Následně se objevil na policejním obvodním oddělení v Nejdku, kam přišel říct, že ho žena ohrožovala nožem.

Policie stíhá za přerovskou vraždu 41letého muže. Šlo o opileckou hádku

Krimi

Policisté se záchrankou vyrazili do bytu, kde našli zraněnou ženu. I přes první pomoc žena rozsáhlým zraněním na místě podlehla.

Podle vyšetřovatelů měla žena na těle kromě útočných zranění také obranná poranění. Kriminalisté muže zadrželi a obvinili z vraždy, soud ho pak poslal do vazby.

„V případě prokázání viny hrozí osmadvacetiletému muži, který již byl v minulosti pravomocně odsouzen, trest odnětí svobody na deset až osmnáct let,” dodal Kopřiva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám