Hlavní obsah

Po srážce tří aut na Novojičínsku vyprošťovali ženu a dívku z auta na střeše

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hladké Životice

Vážné zranění utrpěly v úterý večer při nehodě na Novojičínsku žena a dívka, které skončily v osobním autě v příkopu na střeše. Hasiči museli obě vyprošťovat. Srazila se celkem tři auta, kromě osobního vozidla ještě dodávka a kamion. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Hasiči z havarovaného auta vyprošťovali ženu a dívku

Článek

Nehoda se stala na křižovatce u sjezdu z dálnice D1 u Hladkých Životic v úterý krátce po 19:30. Mluvčí hasičů Petr Kůdela ve středu uvedl, že se jednalo o srážku českého kamionu, který jel prázdný, a osobního a dodávkového auta.

„Osobní automobil Peugeot skončil mimo silnici na střeše. Hasiči museli obě vážně zraněné a zaklíněné osoby opatrně vyprostit,” sdělil mluvčí.

Auto plné mladých lidí skončilo v řece Mrlině. Dívku museli vyprostit a oživovat

Krimi

Podle záchranky byly obě pacientky při vědomí a se zdravotníky komunikovaly, utrpěly však vážná zranění.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Nehoda u Hladkých Životic na Novojičínsku

„Sedmatřicetiletou pacientku záchranáři začali ošetřovat ještě před jejím vyproštěním - zajistili jí žilní vstup a zahájili podávání léků tlumících bolest. Zasahující lékař zjistil mnohočetná poranění, a to v oblasti horní a dolní končetiny, hlavy, páteře a hrudníku,” popsal zásah mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl.

Patnáctiletá dívka z Brna vzala auto babičce a ujížděla policistům. Mladší bratr jel za ní

Krimi

„Druhou zraněnou byla šestnáctiletá slečna. Utrpěla poranění páteře břicha a pánve,” dodal Humpl s tím, že obě zraněné lékaři přepravili do nemocnice.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Nehoda se stala u Hladkých Životic

Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám