Hlavní obsah

Po srážce dvou aut na Plzeňsku šest zraněných. Dítě museli záchranáři oživovat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Několik posádek záchranářů zasahovalo u dopravní nehody mezi Spáleným Poříčím a Nezvěsticemi na jižním Plzeňsku, která se stala v neděli dopoledne. Za obcí Vlkov se čelně srazily dva osobní vozy. Z místa odvezly sanitky šest zraněných včetně dítěte.

Z místa nehody odvezli záchranáři šest zraněnýchVideo: Patrik Biskup, Novinky

 
Článek

Mluvčí krajské záchranné služby Mária Svobodová uvedla, že nejhůře dopadlo asi pětileté dítě, které zdravotníci na místě oživovali.

„Podařilo se u něj obnovit životní funkce a v kritickém stavu jsme jej transportovali na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Plzni,“ doplnila Svobodová.

Čtyři muži utrpěli těžká zranění. „Transportovali jsme je na akutní příjem Plzeňské fakultní nemocnice,“ upřesnila Svobodová. Na ošetření do nemocnice odvezli záchranáři i jednu ženu.

Příčinu nehody šetří policisté. „Více informací poskytneme později,“ uvedla jejich mluvčí Iva Vršecká. Podle svědků řidič jednoho z vozů zřejmě usnul za volantem a vjel do protisměru.

Auto se v Jihlavě opět zřítilo na cyklostezku, pro řidiče musel vrtulník

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám