Hlavní obsah

Po požáru chatky a přívěsu našli hasiči mrtvého člověka

Právo, den
Karviná

Tři jednotky hasičů zasahovaly v noci na sobotu v Karviné-Starém Městě. Na jedné ze zahrad tam hořela zahradní chatka a obytný přívěs, který občas sloužil i bezdomovcům. Bohužel při zásahu tam hasiči našli lidské tělo. Příčinu požáru a úmrtí nalezeného člověka vyšetřuje policie i hasiči.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Požár zcela zničil zahradní chatku s obytným přívěsem.

Článek

„Hasiči požár uhasili za dvě hodiny. Odnesli odsud například desetikilovou tlakovou láhev na propan-butan, kterou museli ochlazovat,“ upozornil mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Kůdela s tím, že škoda na zánovní chatce a přívěsu, které oheň zcela zničil, je odhadnuta na 15 tisíc korun.

U právě propouštěného vězně v Karviné našli kradené věci. Chtěl si domů odnést čerpadlo

Krimi

„Na místo byl přivolán také psovod se služebním psem na vyhledávání akcelerantů,“ uvedla moravskoslezská policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Dodala, že policie nyní shromažďuje informace, které by mohly vést ke zjištění totožnosti zemřelého. „Mohlo by se jednat o muže bez trvalého bydliště,“ podotkla policejní mluvčí.

Záchranáři museli zraněného muže sundat ze střechy paneláku v Karviné

Krimi

Jde již o třetí letošní případ úmrtí v Moravskoslezském kraji související s požárem. První oběť hasiči objevili 3. ledna při požáru 3. dřevěné boudy a plechového přístavku na Hukvaldech v okrese Frýdek-Místek, druhou našli 7. ledna při požáru obytného přívěsu v Ostravě-Hrušově.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám